Advertorial

Company Cooqing; het smakelijkste relatie-event van Nederland

Advertorial – Over Cooqing heeft ChefsFriends.nl al eerder bericht. Een hobbykok kookt samen met de echte chef in zijn/haar favoriete restaurant voor familie en vrienden. Extra omzet en klantenbinding voor het restaurant, een unieke beleving voor de hobbykok en een prachtige avond voor de gasten. Een concept dat in rap tempo door zowel hobbykoks als restaurants omarmd wordt.

Nieuw is dat Cooqing dit concept nu ook als relatie-event aan het Nederlandse bedrijfsleven aanbiedt. Bij deze zogeheten Company Cooqings kookt een medewerk(st)er of leidinggevende van het bedrijf samen met de chef in een restaurant naar keuze voor collega medewerker(st)ers of klanten.

Company Cooqing
De personal touch van de hobbykok uit eigen gelederen maakt het uniek en weerspiegelt de gastvrijheid van het bedrijf. De chef van het restaurant borgt uiteraard de kwaliteit.

Deze unieke entourage biedt het bedrijf alle kans om op een bijzondere wijze te komen tot versteviging van de relatie met de gasten.

Met recht het smakelijkste relatie-event van Nederland! Inzetbaar als intern bedrijfsuitje of als zakelijk event voor klanten. Voor meer informatie en/of reserveringen: zie https://nieuws.cooqing.nl/company-cooqing/

Samenwerking met Sligro
Sligro, dé foodpartner voor foodprofessionals, inspireert en ondersteunt foodprofessionals en hún klanten daar waar het gaat om lekker, goed en eerlijk eten.

Met de pay-off ‘Groots genieten’ onderstreept Sligro dit streven, dat naadloos aansluit bij de uitgangspunten van een Company Cooqing als relatie-event. Sligro is exclusief partner van Company Cooqing.

Vorig artikel

Vakantie in eigen land: 10 keer UNESCO Werelderfgoed

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Limburg van Camille Oostwegel jr.

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.