Nieuws

Champagne en kaviaar tijdens proeverij Kruisherenhotel Maastricht

Het Kruisherenhotel in Maastricht houdt zondag 1 oktober een proeverij met champagne en kaviaar in de hoofdrol. Keuken en bediening laten hun creativiteit de vrije loop door de beste kaviaar en het beste uit de Champagne-regio te combineren met hun eigen culinaire visie.

Tasting of elegance & luxury dining, zo wordt het evenement van het Kruisherenhotel Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection, aangekondigd.

Viergangendiner
Het gaat om een proeverij met champagne van Dis Donc en kaviaar van Persian Caviar, waarbij keuken en bediening hun creativiteit de vrije loop laten.

Als gast word je ontvangen met een glas champagne en geniet je van een teaser met kaviaar en champagne en een viergangendiner. Ieder gerecht wordt gecompleteerd met kaviaar en champagne. Koffie en thee zijn ook inbegrepen.

Reserveren
De kosten per couvert bedragen 125 euro. Reserveren kan via het online reserveringsformulier op de website van het Kruisherenhotel, te bellen met telefoonnummer (043) 329 20 20 of een e-mail te sturen naar info@kruisherenhotel.nl.

Vorig artikel

P’rooflokaal Veghel wordt restaurant SILLYFOX

Volgend artikel

Restaurant Apicius in Bakkum serveert ‘menu van de markt’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.