Restaurant DenC, gevestigd in de Kerkstraat in Amsterdam, is toegetreden tot restaurantvereniging Euro-Toques. DenC staat onder andere bekend vanwege de streek- en seizoensproducten.
Johan Dik (chef-kok) en Emmalou Cunningham (vinologe) kiezen bij DenC bewust voor ingrediënten en producten uit de regio en van het seizoen. Zo serveren ze onder andere een crèmesoep van geitenkaas met rode ui en een gerecht met lamsvlees van boerin Doets uit de Beemster.
Deze voorbeelden laten zien dat DenC prima past bij de gedachten van Euro-Toques, een restaurantvereniging die staat voor puur en eerlijk eten met de nadruk op kwaliteit en smaak, en met behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producten.
Restaurant DenC staat verder bekend om de huiselijke sfeer. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur. Verrassingsmenu’s worden aangeboden variërend van 3 tot 8 gangen. Daarnaast zijn er keuzemenu’s van 3 tot 5 gangen.
Lees verder
-
Nobu komt naar Nederland. De befaamde restaurant- en hotelformule opent een restaurant en branded residence…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…