Nieuws

Portavond met bijpassende gerechten bij Avant-Garde Van Groeninge

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge komt met een bijzondere wijn-spijs proeverij. Het toprestaurant in het Eindhovense Philips Stadion kiest niet voor de gangbare wijnen uit de bekende streken, maar voor verstrekte Portugese wijnen van portmaker Taylor’s.

Op donderdag 3 december wanneer PSV niet hoeft te voetballen, staat het Philips Stadion in het teken van Taylor’s Portavond. Op die avond wordt in samenwerking met Kwast Wijnkopers een compleet verzorgd 4-gangenmenu bereid met port van Taylor’s in de hoofdrol.

Zoetje
‘Bij het combineren van gerechten bij port is een zoetje in de gerechten van belang. Daarom serveren wij gerechten die prima aansluiten op port. Zowel in voor-, hoofd- als nagerecht. Ook kaas doet het prima bij port’, aldus Johan van Groeninge van Avant-Garde Van Groeninge.

Kwast Wijnkopers
De portavond begint om 18.30 uur met een glas witte wijn uit het portgebied. Daarna wordt overgegaan tot het schenken van Taylor’s tijdens de gerechten. Kwast Wijnkopers geeft tekst en uitleg over de portwijnen.

Het 4-gangenverrassingsmenu wordt geserveerd met ijswater, luxe mokka of theeservies met verschillende lekkernijen. Deelname aan Taylor’s Portavond kost 99,50 euro per persoon. Aanmelden kan via info@restaurantavantgarde.nl of 040-2505640.

Aanbieding

Wil jij meer weten van wijn? Gewoon vanuit de luxe stoel thuis? Dat kan! Volg dan een online wijncursus via onze partner WijnTraining Online en leer alles over herkomst, smaken en soorten. Als je boekt via ChefsFriends.nl kost deze cursus niet 129 maar slechts 79 euro. Nu aanmelden.

 

Vorig artikel

Video: Grand Café Krasnapolsky op de Dam officieel open

Volgend artikel

Kunst en culinair ontmoeten elkaar bij Noble in Den Bosch

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.