Advertorial

Nico to Meat opent pop-up slagerij in Almere

Advertorial – De horeca blijft voorlopig dicht, maar voor wie heimwee heeft naar de smaken van goed vlees zoals je dit eet bij een sterrenrestaurant, kan vanaf dit weekend terecht bij Nice to Meat’s pop-up slagerij aan de Kobaltstraat 2 in Almere. Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van deze hooggewaardeerde horecaslagerij in Almere.

Al een tijdje kun je – ook als particulier – een selectie van het assortiment van Nederlands grootste horecaslagerij Nice to Meat online bestellen en thuis laten bezorgen. De webshop voor particulieren werd vorig jaar geopend net voor de eerste lockdown. Een goede timing van het bedrijf dat normaal gesproken levert aan het gros van de horeca in ons land.

Directeur Mikel Pouw zegt daarover: ‘Vanaf nu zullen we veel meer thuis zijn, zowel tijdens het avondeten als bij de lunch. De vraag naar goed vlees op je bord neemt enorm toe. Met de webshop willen we iedereen thuis de mogelijkheid geven om te genieten van restaurantkwaliteit vlees.’

Exclusief vlees voor consumenten
De recensies van de klanten uit de webshop liegen er niet om. Nice to Meat wordt gemiddeld met een 9,6 beoordeeld. Nu de horeca nog langer de deuren dicht moet houden, blijft de vraag naar exclusief vlees stijgen. Nice to Meat opent daarom haar eerste pop-up slagerij in Almere. Zo kan iedereen kwaliteitsvlees komen kopen. Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van deze hooggewaardeerde Horecaslagerij.

Pop-up slagerij
Nice to Meat opent vrijdagmiddag een pop-up slagerij waarbij jij als klant de meest exclusieve steaks kan bemachtigen. Zo’n dry-aged t-bone die normaal gesproken wordt gerijpt voor restaurants als The Harbourclub, de biefstukken van Loetje of Japanse Wagyu van een van de vele vijfsterrenhotels in ons land. Perfecte timing, zo vlak voor Valentijnsdag.

Een unieke kans om je home cooking skills naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen de beste slager is van stal gehaald, ook is er een culinair adviseur en een grill-expert aanwezig die direct alle vragen over het vlees en de bereiding ervan kan beantwoorden. De pop-up slagerij van Nice to Meat wordt volgens de laatste strenge maatregelen van de RIVM uitgevoerd en het is ruim opgezet. Het adres is Kobaltstraat 2 in Almere.

Vorig artikel

De Herberg van Smallingerland trekt culinair keukentalent aan

Volgend artikel

Culinaire snackmuur bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.