Blog

Mikel Pouw van Nice to Meat over Iberico en Montanera

Het geheim van Iberico gaat veel verder dan de eikeltjestuin. Mikel Pouw, de slager van Nice to Meat, neemt ons deze maand mee naar de wondere wereld van het Iberico-varken. Deze maand is het immers de ‘montanera’. Wat dit is legt Mikel haarfijn uit. Kijken dus, want je steek er veel van op.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Nice to Meat, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of het bestellen van Iberico-varkensvlees of andere producten, kun je terecht op de website Nicetomeatyou.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Grootste Sterrenrestaurant van Nederland strijkt neer in Wassenaar

Volgend artikel

Schmidts coquilles: van Isle of Man tot Dieppe

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.