Een bijzonder wijninitiatief bij Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Daar bepalen medewerkers de smaak van de eigen wijn, die gemaakt wordt bij het Betuws Wijndomein en geschonken wordt in het horecabedrijf.
Sommelier Michiel Guermonprez geeft voor de camera van ChefsFriends.nl een toelichting over de eigen Oud London Cuvée.
Wil je meer weten over Nederlandse wijnen? Bekijk dan ook de volgende artikelen:
- De lekkerste wijnboeken van Nederland
- Drie wijntalenten van Nederlandse bodem
- Cursus op zonnig eiland: Wijnkenner in een week
- De zijn de leukste wijngadgets
- Interview over Nederlandse wijnbouw
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…