Home / Nieuws / Medewerkers Hotel Restaurant Oud London maken eigen Oud London Cuvée

Medewerkers Hotel Restaurant Oud London maken eigen Oud London Cuvée

Een bijzonder wijninitiatief bij Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Daar bepalen medewerkers de smaak van de eigen wijn, die gemaakt wordt bij het Betuws Wijndomein en geschonken wordt in het horecabedrijf.

Sommelier Michiel Guermonprez geeft voor de camera van ChefsFriends.nl een toelichting over de eigen Oud London Cuvée.

Wil je meer weten over Nederlandse wijnen? Bekijk dan ook de volgende artikelen:

 

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.