Nieuws

Mark van Noord nieuwe Chef d’ Cuisine Parkhotel Tjaarda

Mark van Noord wordt de nieuwe chef van Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud. Van Noord werkte eerder onder andere voor Merlet in Schoorl en De Echoput in Apeldoorn.

Met een rijke ervaring in de culinaire wereld brengt Mark van Noord een frisse blik en passie voor koken met zich mee, laar Parkhotel Tjaarda weten. ‘De lokale boer in de keuken brengen, bijna alles is wel binnen de provinciegrenzen te verkrijgen. Op deze manier werken wij duurzaam én met respect voor de seizoenen en de natuur’, aldus Van Noord.

Mark van Noord heeft zijn sporen verdiend in gerenommeerde keukens waaronder sterrestaurant Merlet in Schoorl, het gastronomische vijfsterrenhotel De Echoput in Apeldoorn, restaurant De Jouster Toer in Joure en Hotel-Restaurant ’t Schippershuis in het Friese Terherne.

Parkhotel Tjaarda is een vier sterren superior hotel. Naast 70 hotelkamers beschikt het hotel over een culinaire bistro ‘Marijke Moui Wine & Dine’, Grand Café 1834, diverse sfeervolle zalen en wellnesscentrum ‘Skin in Balance’. Het hotel ligt midden in de bossen van Parklandschap Oranjewoud, wat een rijke koninklijke historie kent.

Mark van Noord vervangt de onlangs vertrokken chef Joram van der Staaij en begint per 1 mei bij Parkhotel Tjaarda.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Gezellig avondje met vrienden: welke snacks heb je nodig?

Volgend artikel

Huis ter Duin kondigt wijziging aan in keuken Latour*

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.