Goed nieuws: de smaak van de nieuwe oogst mosselen van Zeeuwse bodem is uitstekend. De sector is positief gestemd over ‘de kwaliteit van het fraaie vleesgewicht die de mossel in de schelp bevat’. Woensdag 8 juli startte het seizoen van de nieuwe oogst en dus zet ChefsFriends de mossel in de schijnwerpers. In België een enorme hit, in Nederland (gelukkig) toenemend in populariteit. Elf keer de Zeeuwse mossel op Instagram.
Daar zijn ze weer #Zeeuwse #Mosselen! #Giethoorn #SmitGiethoorn #food
Een foto die is geplaatst door SmitGiethoorn (@smitgiethoorn) op
Chef an #mosselen #lekkereten #deeerste #seafoood Een foto die is geplaatst door Sebastiaan Luining (@sebasluining) op
Een foto die is geplaatst door Wesley IJmker (@poeticmonk) op
Na heerlijke strandwandeling van 11km een verlate lunch met…. Mosselen!!! ? #strand #weekendweg #mosselen #jammie Een foto die is geplaatst door Just me! (@marjolein_1980) op
’t is zover #mosselen #verjaardagslunch
Een foto die is geplaatst door Jojanneke Larivière (@jojannekel) op
Hmmmm mosselen met roquefort #mosselen Een foto die door sieniej is geplaatst op
#clams #mosselen #homemade #homesweethome #food #foodporn
Een foto die door an_1810_ is geplaatst op
Heerlijk warm #SeaFood plateau. #Rotterdam #NorthSeaJazz #Kralingen #ZuidHolland #DenHaag #Vis #Kreeft #Mosselen #Scampi Een foto die is geplaatst door Restaurant Opporto (@restaurantopporto) op
Perfect match #mosselen #blauwbier #vanderghinste
Een foto die is geplaatst door Matthias Seghers (@matthiasseghers) op
Ze zijn er weer! Jammiee! #mosselen #neeltjejans #zwartegoud #proefzeeland Een foto die is geplaatst door marjoleinmulder (@marjoleinmulder) op
Een foto die is geplaatst door Liset Padmos ? (@lisetpadmos) op
In welk restaurant eet jij jouw mosselen? En hoe eet je ze het liefst? Laat je tip achter in een reactie onder dit bericht.
Lees verder
-
Wat drijft chefs en hoteliers? Wat doen ze om fit te blijven, waar eten ze…
-
Mike Cornelissen en Carolien van der Velde hebben zich met Rijnzicht in Doornenburg aangesloten bij…
-
Nelleke Don is voorzitter van Slow Food Nederland, een beweging die zich sterk maakt voor…


