Sociale media

Elf keer de Zeeuwse mossel op Instagram

Goed nieuws: de smaak van de nieuwe oogst mosselen van Zeeuwse bodem is uitstekend. De sector is positief gestemd over ‘de kwaliteit van het fraaie vleesgewicht die de mossel in de schelp bevat’. Woensdag 8 juli startte het seizoen van de nieuwe oogst en dus zet ChefsFriends de mossel in de schijnwerpers. In België een enorme hit, in Nederland (gelukkig) toenemend in populariteit. Elf keer de Zeeuwse mossel op Instagram.

Daar zijn ze weer #Zeeuwse #Mosselen! #Giethoorn #SmitGiethoorn #food

Een foto die is geplaatst door SmitGiethoorn (@smitgiethoorn) op

Chef an #mosselen #lekkereten #deeerste #seafoood Een foto die is geplaatst door Sebastiaan Luining (@sebasluining) op

Na heerlijke strandwandeling van 11km een verlate lunch met…. Mosselen!!! ? #strand #weekendweg #mosselen #jammie Een foto die is geplaatst door Just me! (@marjolein_1980) op

‘t is zover #mosselen #verjaardagslunch

Een foto die is geplaatst door Jojanneke Larivière (@jojannekel) op

Hmmmm mosselen met roquefort #mosselen Een foto die door sieniej is geplaatst op

#clams #mosselen #homemade #homesweethome #food #foodporn

Een foto die door an_1810_ is geplaatst op

Heerlijk warm #SeaFood plateau. #Rotterdam #NorthSeaJazz #Kralingen #ZuidHolland #DenHaag #Vis #Kreeft #Mosselen #Scampi Een foto die is geplaatst door Restaurant Opporto (@restaurantopporto) op

Perfect match #mosselen #blauwbier #vanderghinste

Een foto die is geplaatst door Matthias Seghers (@matthiasseghers) op

Ze zijn er weer! Jammiee! #mosselen #neeltjejans #zwartegoud #proefzeeland Een foto die is geplaatst door marjoleinmulder (@marjoleinmulder) op

Mosselen in het zuur. Lekker borrelhapje bij zomers weer. ? #leftovers #homemade #zeeuwse #mosselen #mosselenkunnenaltijd #instafood

Een foto die is geplaatst door Liset Padmos ? (@lisetpadmos) op

In welk restaurant eet jij jouw mosselen? En hoe eet je ze het liefst? Laat je tip achter in een reactie onder dit bericht.

Vorig artikel

Cultuurtocht Château St. Gerlach: op stap in Limburg

Volgend artikel

Presentatie Nederlandse Michelingids maandag 7 december

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.