Nieuws

Delicatessenzaak voor André Gerrits van ‘t Amsterdammertje

André Gerrits heeft in Loenen aan de Vecht Marché ’t Amsterdammertje geopend. Een delicatessenzaak ontstaan vanuit het culinaire hart van de sterchef en zijn rechterhand Floris Wieten. ‘Je vindt hier alles voor een heerlijke avond thuis, een prachtige zaak vol lekkers.’

Marché ’t Amsterdammertje is een delicatessenzaak met allerlei lekkers voor thuis. Mooie wijnen, speciaalbieren, alles voor een uitgebreide borrelplank en prachtige stukken vlees of vis. Geen zin om zelf in de keuken te staan? Kies dan voor een van de vele verse afhaalmaaltijden.

Marché ’t Amsterdammertje
De nieuwe zaak van sterchef André Gerrits is echter ook een perfecte plek voor een tussenstop. Geniet van een heerlijke koffie to go of een vers belegd zuurdesembroodje. Eveneens op de kaart: ambachtelijk schepijs. Marché ’t Amsterdammertje huisvest vlakbij restaurant ’t Amsterdammertje en is geopend van dinsdag tot en met zondag.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Rozemarijn in Maastricht heeft nieuwe maître-sommelier

Volgend artikel

Martijn Struijk nieuwe maître-sommelier restaurant Tribeca

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.