Nieuws

Chef Elvis Mešić neemt restaurant Zuiver op Vlieland over

Restaurant Zuiver op Vlieland komt in andere handen. Chef-kok Elvis Mešić neemt het restaurant, dat gevestigd is in hotel-appartementencomplex Vlierijck, per 1 februari over van Roland Bakker en Annemieke Kruit.

‘Na 9 jaar dragen we het restaurant over aan Elvis’, laten Roland en Annemieke weten. ‘We bedanken iedereen, zowel personeel als familie, vrienden en eilanders, die ons in die jaren gesteund hebben in deze rollercoaster. Uiteraard ook dank aan alle lieve gasten die keer op keer weer bij ons kwamen genieten van de culinaire uitspattingen van ons keukenteam en zich in de watten lieten leggen door ons gastvrije team.’

Roland en Annemiek wensen wensen Elvis heel veel succes met Zuiver. ‘We hebben er alle vertrouwen dat hij samen met zijn team Restaurant Zuiver Vlieland tot grote culinaire hoogte gaat brengen. Iedereen heel er bedankt voor het vertrouwen en de mooie herinneringen.’

Restaurant Zuiver behoort tot de beste restaurants van Vlieland. In de GaultMillau-gids staat het restaurant genoteerd met 13 punten op een maximaal aantal van 20. Verder heeft het een vermelding in restaurantgids Lekker en behoort daar volgens de restaurantgids mee bij de 500 beste eetadressen van Nederland.

Zuiver is gevestigd in Vlierijck, een hotel-appartementencomplex met een verwarmd zwembad en op loopafstand van de boot die dagelijks vaart tussen Vlieland en Harlingen.  

Lees ook:
[Foto’s] Dit is het vernieuwde restaurant Zuiver op Vlieland

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vier winterse biologische wijnen en hier smaken ze lekker bij

Volgend artikel

’t Havenmantsje in Harlingen wint eerste Open NK Koken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.