Nieuws

Bekijk Vuurwerkfestival Scheveningen vanaf terras Kurhaus

Scheveningen maakt zich op voor het jaarlijkse vuurwerkfestival. Er zijn maar weinig plekken waar je zo goed zicht hebt op alles als op het aan het strand gelegen terras van Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag-Scheveningen. En laat ze nu net een aantal leuke arrangementen hebben.

Het vuurwerkfestival in Scheveningen werd voor het eerst georganiseerd in 1979 en kent inmiddels dus een lange traditie.

Dit jaar wordt er vuurwerk afgestoken op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus en op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus, in beide gevallen vanaf 22.00 uur.

Arrangementen
Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag-Scheveningen
heeft vier arrangementen samengesteld. Allereerst een Dinerarrangement (vanaf-prijs 174 euro): een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, een welkomstdrankje en een driegangendiner in restaurant Waves (exclusief dranken).

Borrelen
Het Vuurwerkfestival Borrelarrangement (vanaf-prijs 154,50) bestaat uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en van 20.00 tot 23.00 uur BBQ bites (exclusief dranken) op het terras.

Restaurant Waves
Arrangement drie is het Wavesarrangement (vanaf-prijs 45 euro en voor kinderen tot en met 11 jaar 25 euro) en bevat een welkomstdrankje en een driegangendiner (exclusief dranken) in Waves.

BBQ
Tot slot is er het Vuurwerkfestival BBQ Bitesarrangement (vanaf-prijs 25 euro en voor kinderen tot en met 11 jaar 15 euro. Dit betekent van 20.00 tot 23.00 uur BBQ bites op het terras (exclusief dranken).

Alle arrangementen zijn inclusief ‘spetterend uitzicht van het terras van het Kurhaus’. Reserveren kan via de mail (reserveringen@wavesatthekurhaus.nl) of telefonisch (070-416 26 30).

Kijk voor meer informatie over de verschillende arrangementen op de website van Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag-Scheveningen.

Vorig artikel

Reserveer nu voor een plantaardig diner van Edwin Vinke

Volgend artikel

Nationale Mosselweek: mosselen eten voor aantrekkelijke prijs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.