Advertorial

Aziatisch eten, altijd een lekkere maaltijd

Advertorial – Je kent het vast wel: dat je na een lange werkdag eigenlijk geen zin hebt om te koken, maar wel lekker wilt kunnen eten. Om het makkelijk te maken, kun je Instant noodles bestellen bij Asian Food Lovers.

Hiermee heb je altijd een lekkere hap eten klaarstaan. Verder zijn er veel gerechten die je kunt maken met instant noodles. Natuurlijk vraagt dat meer energie en tijd dan alleen het pakje noodles, maar het zorgt wel voor variatie!

Daarnaast zijn ook andere ingrediënten online te bestellen en heb je altijd producten in huis waarmee je gemakkelijk een lekkere maaltijd kunt voorbereiden.

De beste diepvriesproducten
Van ijs tot loempia’s, er zijn veel producten die je in je diepvries kunt stoppen. Op deze manier heb je altijd iets in huis om te eten of bij de maaltijd te doen. Zo kun je super lekkere dumplings in je noedelsoep of bij de rijst doen.

Veel diepvriesproducten – zoals dim sum – kunnen een lekkere maaltijd vormen of een toevoeging daarvoor zijn.

Je kunt ook basisingrediënten zoals loempiavellen in de diepvries besparen. Hiermee kun je zelf loempia’s maken. Uiteraard kost dit wel meer tijd, maar je bent wel helemaal vrij in het kiezen van de vulling.

Veel recepten, veel keuze
Er zijn veel verschillende keukens die uit Azië komen. De Indiase keuken verschilt veel van de Japanse keuken en zo zijn er nog meer landen. Door de juiste basisproducten te kopen, kun je veel verschillende recepten maken.

Vaak hoef je alleen enkele andere verse producten – zoals vlees en groenten – toe te voegen. En dan heb je een super lekker gerecht op je bord liggen.

Je kunt Thaise soep zoals Tom Yum Goong maken, of je kunt leren hoe je kimchi maakt. Kimchi kun je aan veel andere gerechten toevoegen en het blijft super lang goed. Je kunt het in je soep toevoegen, maar ook bij je rijst of zelfs op een sandwich eten.

Foodboxen
Als je het lastig vindt om een recept uit te kiezen, kun je een foodbox halen. Hiermee krijg je meerdere basisproducten waarmee je verschillende recepten kunt maken. De producten kun je meerdere keren gebruiken.

Een foodbox is ideaal voor mensen die inspiratie zoeken voor maaltijden of die simpelweg minder energie in koken willen steken. Je kunt kiezen voor verschillende soorten boxen. Thais, Japans, Indiaas of instant noodles. Neem de sushibox en leer zelf hoe je heerlijke sushi maakt.

Vorig artikel

Marcus Schmidt: ‘Met mijn vrouw veel lachen om fit te blijven’

Volgend artikel

Dit Amsterdamse hotel treedt toe tot mondiale elite-collectie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.