Nieuws

Dit Amsterdamse hotel treedt toe tot mondiale elite-collectie

Luxury Suites Amsterdam is toegetreden tot de exclusieve wereldwijde collectie WorldHotels Elite. Het hotel is gelegen in het oude centrum van de stad en heeft 25 suites met kitchenette, waarvan een flink aantal beschikt over een Frans balkon met uitzicht over de gracht.

‘Het is een eer deel uit te maken van de WorldHotels-familie en ons hotel te introduceren als onderdeel van de WorldHotels Elite-collectie’, zo laat directeur Eric Lambermont van Luxury Suites Amsterdam weten.

WorldHotels
‘WorldHotels vertegenwoordigt al tientallen jaren de gouden standaard op het gebied van wereldwijde gastvrijheid, daarom is dit een ideaal partnerschap voor ons hotel. We verheugen ons zeer op de samenwerking om ons aanbod aan onze gasten naar een nog hoger niveau te tillen.’

Luxury Suites Amsterdam
Luxury Suites Amsterdam ‘heeft een stijlvol design dat de essentie van luxe weergeeft’. Gasten kunnen van een lichte snack of een cocktail genieten in de eigen cocktaillounge of van een work-out in de fitnessruimte.

Via een Golden Key conciërgeservice krijgen gasten tijdens hun verblijf persoonlijke assistentie en aanbevelingen, waaronder gratis vervoer naar de luchthaven.

Wereldwijde collectie
‘We zijn zeer blij Luxury Suites Amsterdam in onze wereldwijde collectie hotels welkom te heten’, aldus Wytze van den Berg, vicepresident van WorldHotel EMEA. ‘Dit hotel biedt een uitzonderlijk goede service en bevindt zich op de perfecte locatie voor een uitstapje naar Amsterdam.’

Lees ook:
The Collector in Den Haag sluit aan bij WorldHotels
Gerenoveerd Hotel Haarhuis eerste Crafted Hotel in Benelux
Geüpgraded Kasteel De Vanenburg sluit aan bij WorldHotel Collection

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Aziatisch eten, altijd een lekkere maaltijd

Volgend artikel

Restaurant Elea opent deuren aan Noordeinde in Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.