Nieuws

Team De Beejekurf Venray kookt in de zomer op het terras

Een mooi initiatief van restaurant De Beejekurf in Venray. In de zomermaanden, vanaf mei, gaat het keukenteam onder leiding van Mathijs Jacobs iedere zondag het terras op met de gasten. Daar worden dan de heerlijkste gerechten bereid op een Big Green Egg. Dit bijzondere viergangenmenu kost 38,50 euro.

Het is inmiddels een begrip in de regio: het ‘Verras Terras’-arrangement van De Beejekurf in het Noord-Limburgse Venray.

Mathijs Jacobs
In de zomermaanden gaat het keukenteam van chef-kok Mathijs Jacobs het terras op om gasten daar te verrassen met een bijzonder viergangenmenu. Alle gerechten worden bereid op de Big Green Egg.

Speciaal menu
Het menu kost 38,50 euro en voor kinderen zijn kleinere porties en/of een speciaal menu beschikbaar. Is het geen terrasweer, dan vindt een en ander plaats in de Tuinkamer.

Wandeling door kaart
Heb je een voorkeur voor iets anders, dan kun je kiezen voor de ‘wandeling door de kaart’. In dat geval ga je acht gangen genieten van het mooiste op de kaart voor 42,50 euro.

Mathijs Jacobs en zijn restaurant De Beejekurf zijn aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Voorjaarsmenu met lam en asperges bij Villa la Ruche Voorburg

Volgend artikel

FG Food Labs Rotterdam houdt Big Green Egg BBQ Contest

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.