Nieuws

Summerdeal bij restaurant La Folie in Zaltbommel

Restaurant La Folie in Zaltbommel introduceert de Summerdeal. Tot en met zaterdag 15 juli kun je als gast genieten van een driegangenmenu voor 29,50 euro, in plaats van 39,50 euro. Wie dat wil, kan het aantal gangen uitbreiden naar vier, vijf of zelfs zes.

De La Folie Summerdeal is van start gegaan. Eigenaren Lieke en Joris Kerkhofs serveren in het bij JRE Nederland aangesloten restaurant in Zaltbommel tot en met 15 juli een driegangenmenu voor een speciale, zomerse prijs.

Lieke en Joris Kerkhofs
De standaard deal telt drie gangen en kost 29,50 euro per persoon (normaal gesproken 39,50 euro). Desgewenst is het aantal gangen uit te breiden tot maximaal zes.

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant La Folie of door te bellen met telefoonnummer (0418) 68 46 26. Laat in beide gevallen even weten dat je komt voor de Summerdeal.

Vorig artikel

Vakantiemenu bij Avant-Garde Van Groeninge op 14 juli

Volgend artikel

In vakantiesfeer komen met Zomermenu restaurant Bretelli

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.