Nieuws

‘Masterchef’ Bart van Berkel opent restaurant Petossi Haarlem

Voormalig Masterchef-winnaar Bart van Berkel opent een eigen restaurant in Haarlem. Donderdag 10 augustus moeten aan de Lange Veerstraat de deuren openen van PETOSSI. De ondernemer gaat in zijn keuken aan de slag met mooie Nederlandse productie die op een multiculinaire wijze worden toegepast.

De naam van het restaurant van Bart van Berkel is afgeleid van ‘boerenkoolstamppot’ op zijn Brabants. Voor de oorspronkelijk Brabantse Masterchef vertegenwoordigt dit gerecht onze Hollandse keuken op zijn best door zijn eenvoud en seizoensgebondenheid.

Nederlandse keuken
‘Een Brabant begrip met een wereldse klank, maar met een oer-Hollandse betekenis’, aldus Bart, die trots is op de Nederlandse keuken met buitenlandse invloeden.

In zijn keuken gaat hij aan de slag met mooie Nederlandse producten, die op een multiculinaire wijzen worden toegepast. Passend bij deze tijd.

Eten wat de pot schaft
Bij PETOSSI eet je wat de pot schaft. Er is een verrassend Chefs Menu van twee tot zes gangen dat wisselt op basis van het aanbod van Moeder Natuur.

Aan tafel wordt met liefde verteld over de herkomst en de speciale bereidingswijzen van de ingrediënten.

Officiële opening
De officiële opening is op donderdag 10 augustus. Via de website van PETOSSI kun je de reserveringsmogelijkheden in de gaten houden. ChefsFriends wenst Bart veel succes met zijn nieuwe avontuur.

Vorig artikel

Gratis wijnarrangement bij jarige In de keuken van Floris Rotterdam

Volgend artikel

Nieuw in Deurne: Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.