Nieuws

Feestelijk vijfgangenmenu vanwege start Sillyfox in Veghel

Joppe Sprinkhuizen is een maand eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel. De kersvers ondernemer viert dat met een feestelijk vijfgangenmenu, dat beschikbaar is tot zaterdag 14 oktober. De kosten bedragen 60 euro en een glas met bubbels is inbegrepen.

Restaurant P’rooflokaal in Veghel gaat sinds 15 augustus door het leven als restaurant Sillyfox. Met Joppe Sprinkhuizen als nieuwe eigenaar en chef.

Monumentaal
De eetgelegenheid is spectaculair gelegen op 32 meter hoogte op de bovenste etage van de monumentale graansilo Wiebenga een de CHV Noordkade.

Bubbels
Het feestelijke menu is samengesteld om de opening te vieren en blijft nu tot zaterdag 14 oktober beschikbaar vanwege het feit dat Joppe één maand eigenaar en ondernemer is. Bij een feest horen bubbels en daarom zijn die inbegrepen bij de menuprijs van 60 euro.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (0413) 78 21 82 of online via deze link. Van harte en succes, Joppe.

Vorig artikel

Château Neercanne viert heropening mergelgrotten met Scharrellunch

Volgend artikel

Arrangement met buurman vanwege verbouwing bij De Nederlanden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.