Nieuws

Vakblad Misset Horeca presenteert lijst met beste terrassen

Als je deze zomer van mooi weer wilt genieten in de buitenlucht, dan helpt de lijst van Misset Horeca met daarin de honderd beste terrassen van ons land. Maandag 6 juli presenteerde het vakblad de Terras Top 100. Op plaats 1 staat restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee.

De Terras Top 100 is een jaarlijks initiatief van Misset Horeca, waarbij op basis van mystery visits en bezoeken door een hoofdjury een ranglijst wordt samengesteld. Bedrijven kunnen zich zelf aanmelden. De lijst voor 2015 wordt aangevoerd door restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee.

Van Speijk in Egmond
Volgens de jury word je op het terras van de winnaar ‘omver geblazen door de oprechte gastvrijheid. Niet aan te leren, dat zit duidelijk in het DNA van de zaak.’ Restaurant Van Speijk is gevestigd aan het Westeinde.

Top 5
Op de tweede plaats staat restaurant Alt Arce in het Limburgse Arcen, de derde plek wordt ingenomen door Strandpaviljoen Paal 10 in Ouddorp. De top 5 wordt gecompleteerd door Ibiza in Almelo (vierde) en Brasserie Hotel Doesburg.

Leukste medewerker
Wie ‘de Parel’ deze zomer aan het werk wil zien, moet plaatsnemen op het terras van restaurant Oranjeplaat in Arnemuiden. Deze prijs voor de beste, leukste en meest onderscheidende medewerker werd uitgereikt aan Anouk de Hamer.

Terras Top 100
De Terras Top 100 2015 werd maandag 6 juli bekendgemaakt bij wakeboard en waterskipark Wollebrand in Honselersdijk, de winnaar van vorig jaar. De volledige lijst is hier te bekijken. Zit jouw favoriet erbij, laat in een reactie onder het bericht dan weten wie dat is.

ChefsFriends feliciteert natuurlijk de winnende ondernemers Arnoud Schimmel en Alexandra Vliersma van Van Speijk in Egmond aan Zee, maar ook alle andere bedrijven die een plek hebben weten te bemachtigen bij de beste honderd. Dat het maar een mooie zomer mag worden.

Vorig artikel

Loungy Monday in Ibiza-stijl bij Texels sterrestaurant Bij Jef

Volgend artikel

Acht inspirerende zomerse salades op Instagram

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.