Nieuws

Line-up bekend van ‘grootste culinaire event van Nederland’

De line-up van de honderd chefs die zaterdag 30 september en zondag 1 oktober in het Miele Experience Center in Vianen koken tijdens 100Chefs by Gault&Millau, is bekend. Het is voor de organisatie het eerste en grootste culinaire weekeinde dat het organiseert voor consumenten.

Honderd Nederlandse chefs serveren op zaterdag of zondag signatuurgerechten in amuseformaat. Zij zijn keurig verdeeld over beide dagen. De line-up voor zaterdag vind je hier en via deze link lees je wie op zondag in actie komen.

100Chefs by Gault&Millau

‘100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement’, zo laat organisator Godfried van der Lugt weten. ‘We laten gasten kennismaken met restaurants, chefs en wijnmakers. We zijn verheugd om dit platform te bieden aan zowel gevestigde namen als opkomend talent en we kijken er naar uit om samen een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren.’

Internationale wijnhuizen

In samenwerking met Gall&Gall presenteren 26 internationale wijnhuizen hun assortiment. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië, en deelnemen aan tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs.

Tweedaags evenement

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen. Alle amusegerechten, de proefglazen wijn, verschillende proeverijen en andere dranken zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

De kosten voor een ticket bedragen 150 euro per dag. Voor een passe-partout betaal je 250 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Roberto’s viert verjaardag met culinaire reis door Italië

Volgend artikel

Robert Heida over thee

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.