Fruits de Mer-beleving bij lunchrestaurant l’Auberge in Maastricht
Fruits de Mer. Wie is er niet gek op. Op woensdag 1 mei is er een Fruits de Mer-experience bij lunchrestaurant l’Auberge bij Château Neercanne in Maastricht.
De belevingsmiddag begint om 16.00 uur met een aperitief en een proeverij van oesters. Daarna volgt een Fruits de Mer-plateau met huisgemaakt zuurdesembrood. Er wordt afgesloten met een dessert.
De Fruits de Mer-Experience wordt aangeboden voor 89 euro euro. Dat is inclusief wijnen en tafelwater. Bij mooi weer wordt er buiten op het terras van l’Auberge gegeten. Bij slechte weersomstandigheden gaan gasten naar binnen naar de grotten van het kasteel.
De speciale middag wordt gehouden in samenwerking met leverancier Reitsma Seafood. Gasten krijgen deze middag uitleg over de producten die worden geserveerd. Het is dus niet alleen heel lekker, maar ook nog heel leerzaam.
Reserveren kan door te bellen met 043-3251359 onder vermelding van ‘Fruits de Mer-Experience’.
Lunchrestaurant l’Auberge is gevestigd in de voormalige stallen van het imposante Château Neercanne. Het restaurant ligt net buiten Maastricht en grenst aan België. Het restaurant staat sinds 2012 in de Michelingids met een vermelding van een Bib Gourmand, een erkenning voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.