Nieuws

Lente-actie bij De Burgemeester in Linschoten

Wie de lente culinair goed wil vieren, kan zeker terecht bij restaurant De Burgemeester in Linschoten. Daar staat een heerlijke lentemenu op het programma, genaamd ‘Spring Fling’.

De lente-actie bestaat uit een viergangenmenu met aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises. Voor een all-in prijs van 100 euro.

Het zogenoemde ‘Spring Fling’-menu is te gebruiken op dinsdag tot en met vrijdag en staat tot en met eind april op de kaart.

Reserveren kan door te bellen met het restaurant via 0348-414040. Vermeld daarbij dat het om de lente-actie gaat.

Restaurant De Burgemeester is gevestigd in het centrum van Linschoten. Het restaurant wordt gerund door Anne en Sander Spruit en bezit een Michelinster. Restaurant De Burgemeester is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Allemaal aan de geitenbok: erg lekker en goed voor mens en dier

Volgend artikel

Fruits de Mer-beleving bij lunchrestaurant l’Auberge in Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.