Nieuws

Vakantiemenu bij Avant-Garde Van Groeninge op 14 juli

Wie de start van zijn vakantie nou eens feestelijk en culinair wil beginnen, moet op vrijdag 14 juli naar Eindhoven. Dan serveert restaurant Avant-Garde Van Groeninge een speciaal vakantiemenu.

Deelnemers aan het vakantiemenu worden ontvangen met een glas huisaperitief. Vervolgens volgt een 4-gangen verrassingsmenu. Daarbij 4 bijpassende glazen wijn, tafelwater en als afsluiting koffie of thee met friandishes.

Het vakantiemenu kost 75 euro en is een all-in prijs. Dit arrangement is alleen mogelijk op 14 juli 2017, de start van de zomervakantie in het zuiden van het land.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is gevestigd in het Philips Stadion en vanuit het restaurant heb je prachtig zicht op het veld waar voetbalvereniging PSV haar thuiswedstrijden speelt. Het restaurant beschikt over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge

Vorig artikel

Culinaire wereldreis met André Gerrits bij ’t Amsterdammertje

Volgend artikel

Summerdeal bij restaurant La Folie in Zaltbommel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.