Productnieuws

Naamswijziging: R&R Delicatessen wordt R&R Truffelspecialist

Productnieuws – R&R Delicatessen heeft een nieuwe naam. Vanaf vandaag gaat het bedrijf uit Waarland door het leven als R&R Truffelspecialist. Door de naamsverandering is het voor iedereen duidelijk dat R&R zich volledig heeft gespecialiseerd in verse truffels en truffelproducten.

Al ruim zestien jaar importeert Rob Bil zijn producten vanuit Italië. Hij betrekt zijn handelswaar van het bekende huis Fortunati, dat sinds kort ook gecertificeerd is. Zo ontving deze onderneming de certificaten BRC, IFS, Halal en Kosjer.

Topkwaliteit
Het familiebedrijf is opgericht in 1972 en gevestigd in Campello sul Clitunno, in de buurt van Perugia, de regio Umbrië. In eerste instantie opereerde het hoofdzakelijk regionaal, maar door hard te werken en vooral dankzij de alom aanwezige passie is Fortunati door de jaren heen in Italië, Europa en daarbuiten synoniem geworden voor topkwaliteit truffels.

Technologie en traditie
In 2010 investeerde de familie in onder andere een laboratorium en een productielijn, waarbij elke truffel zorgvuldig wordt verwerkt door hooggekwalificeerde medewerkers. Het is de familie gelukt om een perfecte combinatie te maken tussen nieuwe technologie en oude tradities.

Truffelproducten
R&R truffelspecialist levert de producten van Fortunati aan horeca, delicatessenwinkels en groothandel. Vooral verse truffel wordt rechtstreeks geleverd aan de horeca, terwijl truffelsalsa, truffeloliën en andere truffelproducten hoofdzakelijk aan de groothandel worden geleverd.

Dagelijks verse truffel
De verse truffel wordt dagelijks ingevlogen en geleverd in Nederland onder een snel groeiende groep kritische klanten. Voor 12.00 uur besteld, betekent de andere dag vers vanuit Italië in huis.
www.renrtruffelspecialist.nl

Vorig artikel

Arrangement met buurman vanwege verbouwing bij De Nederlanden

Volgend artikel

Romantisch dineren aan chefs table en slapen bij Niven in Rijswijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.