Nieuws

Fraaie score Strandlodge in Terras Top-100

Restaurant Strandlodge in Winterswijk staat veertiende in de maandagavond bekend gemaakte Terras Top-100 van Misset Horeca. Verder veel bekende namen die je hier op ChefsFriends.nl regelmatig voorbij ziet komen.

Strandlodge wordt omschreven als een ‘uitzonderlijk terras’. Strandlodge combineert de luxe van een Michelinsterzaak met het zijn van – een soort van – strandtent, in de Achterhoek, meldt de vakjury.

Strandlodge staat culinair onder leiding van Mike Vrijdag en stond vorig jaar nog op plaats 97 in de lijst. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Op nummer 57 in de lijst zien we Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Volgens de jury is dit terras een pareltje om te zien en zit er zelfs nog een betere score in.

Iets verder in de ranglijst, op plaats 73 om precies te zijn, komen we restaurant Serre van Okura in Amsterdam tegen. Dit terras wordt omschreven als fijn en stijlvol, omgeven door bomen en gelegen aan het water.

Een ander Amsterdams hotelterras is de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel nabij het Centraal Station. Vanaf het terras heb je een fenomenaal uitzicht over de stad. Het dakterras van SkyLounge staat op plaats 88.

Gelukkig is er ook plaats voor Château De Raay in het Noord-Limburgse Baarlo. De jury weet dit terras te vinden en stelt dat hier sprake is van een ‘chic, maar uitermate comfortabel terras’. Château De Raay staat op plaats 89.

Winnaar van Terras Top-100 2017 is Brasserie Staverden in het Gelderse Staverden op de Veluwe. Nummer twee is De Werf in Veere en op de derde plaatst staat The Harbour Club in Rotterdam. Totaal namen 400 terras deel aan de Terras Top-100 van 2017.

Bekijk hier de complete ranglijst.

 

Vorig artikel

Chef2Chef Cucina del Mondo: Servais Tielman en Jasper van de Vin

Volgend artikel

Ramada Amsterdam zet in op Bib Gourmand met nieuwe chef Floor17

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.