Advertorial

Cooqing: waarom jij moet koken in jouw favoriete restaurant

Advertorial – Kook jij thuis de sterren van de hemel en wil je dat ook eens doen in een professionele keuken? Dan heeft Cooqing de oplossing. In jouw favoriete restaurant kook jij onder begeleiding van een professionele chef voor vrienden, familie of relaties. Zes redenen je nu aan te melden.

Uit liefde voor het koken
‘Toine heeft bij elBully gewerkt en is echt de koning van het vlees. Van hem leerde ik dat er zeven soorten vuur zijn om vlees te bereiden.’
Hobbykok Manuel kwam uit liefde voor het koken terecht in de keuken van Salentijn in Nijkerk. Met dank aan Cooqing. In het restaurant genoten relaties van de gerechten die hij serveerde in nauwe samenwerking met chef-kok Toine. ‘Het was een unieke kookervaring en het hielp mij ook nog eens om mijn kookkunsten te verbeteren door goed op te letten en te leren van de chef.’

Voor de fun
‘Alle vrienden van JP willen hem in de keuken zien staan en komen dus ook allemaal.’
Jan-Pieter is een fervent hobbykok, die dankzij Cooqing een stapje verder kon gaan. Hij kookte een avond in Villa Beukenhof in Oegstgeest. In het bijzijn van zijn vrienden, die hem allemaal een keer in een professionele keuken wilden zien staan. ‘JP’ noemt de avond ‘het leukste etentje ever’.

Waarmaken van een (jeugddroom)
‘Ik heb stiekem altijd kok willen worden, maar uiteindelijk andere keuzes gemaakt.’
Jolanda maakt haar jeugddroom waar in het bijzijn van haar dierbaren. In de keuken van Jean Marie in Gouda bereidt ze samen met chef-kok Jan een diner voor familie en vrienden. Voor één avond is ze de kok die ze stiekem altijd wilde worden en in het restaurant hebben haar gasten eveneens een topavond.

Vieren van een speciale gelegenheid
‘Ik was absoluut verrast. Een van de mooiste cadeaus die ik ooit heb gekregen.’
Hobbykok Arno krijgt een heel bijzonder verjaardagscadeau. Zijn vriendin regelt dat hij een avond mag koken bij Fris in Haarlem. In het restaurant zitten familie en vrienden, die dus ook een bijzondere verjaardag ervaren. Cooqing kan op deze manier ook invulling geven aan je vrijgezellenfeest of een jubileum.

Carrièrestap
‘Van callcentermedewerkster tot kok’
Suzan werkt in een callcenter, maar is daarmee haar eigenlijk roeping misgelopen. Deze fanatieke en gedreven hobbykok komt dankzij Cooqing terecht in de keuken van Le Bon Vivant in Maastricht. De avond is zo’n succes dat ze een baan krijgt aangeboden in een professionele keuken, waar ze zich inmiddels voelt als een vis in het water.

Relatie-evenement
‘Cooqing is een uitstekende manier om te verbinden.’
CEO Thijs van TMI Investments nodigt relaties uit voor een Company Cooqing in restaurant Avant-Garde van Groening in Eindhoven. Voor hem is Cooqing een uitstekende manier om te verbinden. Hobbykok Wietse van Blue Carpet doet hetzelfde bij restaurant De Burgemeester in Linschoten. Hij noemt een Company Cooqing ‘een geweldig concept met alleen maar winnaars.’

Zie jij jezelf ook aan het werk in een professionele keuken en kook jij samen met een professionele chef graag een menu voor vrienden, familie of relaties? Kijk op www.cooqing.nl, kies je favoriete restaurant en meld je aan. Voor jou als hobbykok is het doen van een Cooqing helemaal gratis.

Vorig artikel

De leukste biergadgets: voor jezelf of om cadeau te geven

Volgend artikel

‘Wie maakt me los week’ bij restaurant Dorset in Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.