Nieuws

Hotel New York Rotterdam introduceert ‘Slapen in eigen stad’

Als Rotterdammer overnachten in een hotel in je eigen stad. En dan ook nog eens tegen een voordelig tarief. Hotel New York heeft het ‘Slapen in je Eigen Stad’-arrangement geïntroduceerd. Te reserveren vanaf 39,75 per persoon.

Wie in Hotel New York aan de Wilhelminapier slaapt, verblijft in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn en heeft uitzicht op de Maas. Maar doe je dat ook als je woont in Rotterdam of directe omgeving?

Ontbijtbuffet
Wel als het ligt aan het hotel dat onderdeel is van WestCord Hotels. Wie woont in een 010-gebied, kan het ‘Slapen in je Eigen Stad’-arrangement reserveren voor 39,75 (vanaf-prijs). Daarvoor krijg je een overnachting in een kamer met waterzicht en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Wie liever verblijft in een voormalig directievertrek met houten lambriseringen en open haard, betaalt voor het arrangement 64,75 per persoon.

Reserveren
Reserveren is uitsluitend mogelijk tussen 20 juli en 16 augustus van zondag tot en met donderdag en zondag 23 augustus, en op basis van beschikbaarheid. Bovendien kan dat alleen telefonisch (niet online) via nummer 010-439 05 55.

010-gebied
Het door Hotel New York bestempelde 010-gebied bestaat uit Albrandswaard, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Botlek, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maasssluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Vondelingenplaat.

Vorig artikel

Zeeuws sterrestaurant houdt culinaire autorit door provincie

Volgend artikel

Valuas komt met kroket met vulling van schenkel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.