Nieuws

Wellness resort met bier- en wijnbaden viert 35-jarig bestaan

Feest in Valkenburg. Het op de Cauberg gelegen wellness resort en viersterrenhotel Thermae 2000 bestaat 35 jaar. Dat wordt de rest van dit jaar gevierd met exclusieve acties en speciale (hotel)arrangementen. Voor de toekomst zijn er ambitieuze plannen, waaronder een uitbreiding van de wellness.

Een Limburgs kuuroord is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een wellness resort met thermale baden en een viersterrenhotel. Met water uit eigen bron, in de jaren tachtig ontdekt op een diepte van 381 meter in de Cauberg.

Thermae 2000

Ook de bijzondere ligging op de Cauberg, het uitzicht over het Geuldal en het hotel dat bergafwaarts in de Cauberg is gebouwd, maken van Thermae 2000 een bijzondere bestemming. Minstens zo speciaal: wijn- en bierbaden, waarin je in een privésetting kunt relaxen.

Ondergrondse sauna

Om ook in de toekomst relevant te zijn, ligt onder andere een plan op tafel voor een ondergronds saunagebied in een mergelgroeve in de Cauberg.

Daarnaast staat een uitbreiding met bijzondere accommodaties, zoals tiny houses met privé wellnesservaring en luxe suites met uitzicht, op de planning.

Wellness resort en viersterrenhotel Thermae 2000 is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Voor de jubileumacties kun je terecht op een speciale pagina.

Lees ook:
Nieuwe directeur voor wellness resort Thermae 2000
Buitenbad Thermae 2000 in Valkenburg vernieuwd
In dit hotel dompel jij je letterlijk onder in wijn (en het is nog gezond ook)

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe maîtres voor De Bokkedoorns in Overveen

Volgend artikel

Biologische wijnen uit de Languedoc: ‘Uniek terroir’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.