Nieuws

Zeeuws sterrestaurant houdt culinaire autorit door provincie

Zeelandliefhebbers opgelet! Sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp houdt in de zomermaanden culinaire autoritten. Deelnemers toeren door de provincie en stoppen op de meest bijzondere plekken voor een hapje en een drankje. Er is nog plek op zaterdag 11 juli.

Restauranteigenaren Rutger en Jessica van der Weel zijn dol op hun thuisprovincie en hebben dit jaar al weer voor de zesde keer een culinaire autorit door Zeeland uitgezet. Zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli zijn inmiddels vol, maar de tocht van zaterdag 11 juli heeft nog enkele plaatsen beschikbaar.

Koken in de natuur
De eerste deelnemers vertrekken om 13.00 uur en de dag eindigt rond de klok van 20.00 uur. Meedoen kost 85 euro per persoon, en dat is all-in. ‘Op tien plekken midden in de natuur staan mensen van ons team te koken’, zo laat Jessica weten aan ChefsFriends.

Zeeuwse bedrijven
Het bijzondere aan de rit is volgens haar dat de deelnemers niet van restaurant naar restaurant rijden, maar steeds ‘op zoek’ moeten naar de locatie. ‘Bovendien worden twee Zeeuwse bedrijven bezocht om onze gasten ook daarmee kennis te laten maken. Uiteraard krijgen ze ook daar een hapje.’

Wie interesse heeft in deze bijzondere culinaire autorit door (een deel van) de provincie Zeeland, kan zich opgeven bij restaurant Katseveer in Wilhelminadorp: info@katseveer.nl of 0113-227955.

 

Vorig artikel

Nieuw foodconcept Herman den Blijker gelanceerd op Lekker Venlo

Volgend artikel

Hotel New York Rotterdam introduceert ‘Slapen in eigen stad’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.