Partnercontent

Zeeuwsche Zoute breidt assortiment uit met chili

Partnercontent – Zeeuwsche Zoute, vriend van ChefsFriends, heeft een nieuwe smaak toegevoegd aan het assortiment. Na zeekraal, wakame, gerookt en zwarte knoflook is het nu de beurt aan chili. Een smaak die ambachtelijk gewonnen zeezout uit de Oosterschelde combineert met de pittige intensiteit van chili.

Zeeuwsche Zoute Chili biedt een verfijnde pittige smaak met 20 procent chili, verrijkt met 10 procent ambachtelijk gerookt zout en de welbekende Zeeuwsche Zoute Puur.

De smaakvolle mix is ideaal voor het op smaak brengen van onder andere roerbakgerechten, curry’s, zoete aardappelpartjes en geroosterde broccoli.

Oosterschelde

De nieuwe smaak is op dit moment verkrijgbaar in een glazen pot en als handige zoutmolen, en te bestellen via de webshop. Zeeuwsche Zoute is de enige zoutziederij in Nederland die duurzaam zout maakt uit het water van Nationaal Park de Oosterschelde.

Vorig artikel

La Provence 50 jaar: sportkampioen nu sterrenchef

Volgend artikel

Avani opent eerste Nederlandse hotel in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.