Nieuws

Zomerspecial all-in bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

Verleng je vakantiegevoel met een Bourgondische avond bij restaurant De Leuf in Ubachsberg. Voor 99 euro per persoon geniet je in de maanden augustus en september van dinsdag tot en met vrijdag van de Zomerspecial. Nog leuker: maak er een minivakantie van en blijf overnachten in een van de gastenkamers.

De vakantie al achter de rug, niet weg in de zomermaanden of op zoek naar een tussenstop op de heen- of terugreis? Eigenlijk heb je helemaal geen goede reden nodig om te stoppen bij restaurant De Leuf in Ubachsberg, maar de ‘Vier-de-zomer-special’ maakt het wel extra interessant.

Bourgondische avond
Een Bourgondisch avondje in het Limburgse heuvelland. De Zomerspecial bestaat uit een aperitief, een viergangenmenu met bijpassende dranken, mineraalwater en mokka & sweets voor een bedrag van 99 euro per persoon all-in.

Overnachten
Wil je er een soort van minivakantie van maken, breidt de special dan uit met een overnachting in een van de gastenkamers. De prijs voor twee personen bedraagt 100 euro op dinsdag, woensdag en donderdag en 130 euro op vrijdag.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan via de website van De Leuf, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique, onder vermelding van ‘Zomerspecial’.

Vorig artikel

Pascal Jalhay mist volle zaal: ‘12 jaar gekookt, maar zonder gasten’

Volgend artikel

DenK aan Zee-arrangement bij Landgoed Duin & Kruidberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.