ZomerMarktMenu bij Villa la Ruche in Voorburg

Chef-kok en eigenaar Marko Karelse serveert tot en met 31 augustus het ZomerMarktMenu in zijn restaurant Villa la Ruche in Voorburg. Wie reserveert, geniet van een menu van drie gangen met seizoensgebonden producten voor een couvertprijs van 29,50 euro.
Het ZomerMarktMenu van Villa la Ruche in Voorburg is beschikbaar tot en met 31 augustus en bestaat uit drie gerechten met daarin seizoensgebonden producten.
Texels lam
Op het menu onder andere makreel, Texels lam en bosvruchten. Voor de voorwaarden en meer informatie kun je terecht op de website van Villa la Ruche, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.
Lees ook: Restaurant Villa la Ruche in Voorburg zoekt versterking
Reserveren
De prijs voor het menu van drie gangen bedraagt 29,50 euro per persoon. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar restaurant@villalaruche.nl of door te bellen met telefoonnummer (070) 386 01 10.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.