Nieuws

ZomerMarktMenu bij Villa la Ruche in Voorburg

Chef-kok en eigenaar Marko Karelse serveert tot en met 31 augustus het ZomerMarktMenu in zijn restaurant Villa la Ruche in Voorburg. Wie reserveert, geniet van een menu van drie gangen met seizoensgebonden producten voor een couvertprijs van 29,50 euro.

Het ZomerMarktMenu van Villa la Ruche in Voorburg is beschikbaar tot en met 31 augustus en bestaat uit drie gerechten met daarin seizoensgebonden producten.

Texels lam
Op het menu onder andere makreel, Texels lam en bosvruchten. Voor de voorwaarden en meer informatie kun je terecht op de website van Villa la Ruche, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Lees ook: Restaurant Villa la Ruche in Voorburg zoekt versterking

Reserveren
De prijs voor het menu van drie gangen bedraagt 29,50 euro per persoon. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar restaurant@villalaruche.nl of door te bellen met telefoonnummer (070) 386 01 10.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Korting tijdens jaarlijkse zomeractie Molen de Jonge Dikkert

Volgend artikel

Week van de Nederlandse wijn bij Bentinck in Amerongen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.