Nieuws

Zomerarrangement bij Het Roode Koper in Leuvenum

Op zoek naar een fijne bestemming voor een vakantie in eigen land? Denk dan eens aan het Zomerarrangement van hotel-landgoed Het Roode Koper in Leuvenum. Je verblijft drie nachten en hebt volop de gelegenheid om te genieten van goed eten, goed drinken en goed slapen.

Het Zomerarrangement van hotel en landgoed Het Roode Koper in Leuvenum bestaat uit een verblijf van drie nachten inclusief ontbijt, twee avonden een gastronomisch diner en één avond een culinair vijfgangendiner inclusief bijpassende wijnen.

Hotel en landgoed
Verder kun je gebruikmaken van het verwarmde buitenzwembad met ligbed en badhanddoek en de tennisbaan op het landgoed.

Lees ook: Nieuwe dagelijkse leiding voor Het Roode Koper in Leuvenum

Dennis van den Beld
Het restaurant onder leiding van chef-kok Dennis van den Beld en sommelier Maurice Griep is door Michelin bekroond met een ster.

Het arrangement kent een vanaf-prijs van 594 euro per persoon op basis van twee personen en is beschikbar tot 21 september.

Alliance Gastronomique
Voor de mogelijkheden, de voorwaarden en de beschikbaarheid kun je terecht op de website van Het Roode Koper, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Verfijnd LEV Foodbar maakt verschil in centrum Doetinchem

Volgend artikel

Summerbeetz op het terras van De Beejekurf in Venray

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.