Zo ziet goed startende Muggels by Gijs in Uden eruit
Gijs Hoevenaars is ruim twee maanden eigenaar van Muggels by Gijs in Uden. De voormalige kok van De Lindehof in Nuenen spreekt van een goede en groeiende start. Het restaurant ziet er aantrekkelijk uit, getuige de foto’s van de zaak.
Gijs Hoevenaars over de start: ‘Het gaat goed. We hebben een goed en groeiende start gehad. Het restaurant is sinds september open en gasten weten ons te vinden. Zeker in het weekend, dat zit het bomvol. Natuurlijk moeten gasten wennen aan mijn stijl en smaken, maar dat weten ze goed te waarderen.’
‘Vandaag verscheen er een prachtige recensie in het Eindhovens Dagblad en zijn we bekroond met een 8,7 als rapportcijfer. We doen niet alleen a la carte, maar het er ook een 4, 5 of 6 gangenmenu naast gezet. Sommelier Iete Braeken schenkt er mooie wijnen bij. De hardlopers zijn handgesneden tartaar, de Tournedos Rossini en de meergangenmenu’s.’
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Foto’s: Tony Pérez