Nieuws

Zo ziet goed startende Muggels by Gijs in Uden eruit

Gijs Hoevenaars is ruim twee maanden eigenaar van Muggels by Gijs in Uden. De voormalige kok van De Lindehof in Nuenen spreekt van een goede en groeiende start. Het restaurant ziet er aantrekkelijk uit, getuige de foto’s van de zaak.

Gijs Hoevenaars over de start: ‘Het gaat goed. We hebben een goed en groeiende start gehad. Het restaurant is sinds september open en gasten weten ons te vinden. Zeker in het weekend, dat zit het bomvol. Natuurlijk moeten gasten wennen aan mijn stijl en smaken, maar dat weten ze goed te waarderen.’

‘Vandaag verscheen er een prachtige recensie in het Eindhovens Dagblad en zijn we bekroond met een 8,7 als rapportcijfer. We doen niet alleen a la carte, maar het er ook een 4, 5 of 6 gangenmenu naast gezet. Sommelier Iete Braeken schenkt er mooie wijnen bij. De hardlopers zijn handgesneden tartaar, de Tournedos Rossini en de meergangenmenu’s.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Foto’s: Tony Pérez

Vorig artikel

De Echoput in Hoog Soeren kondigt veranderingen aan

Volgend artikel

LEV Foodbar in Doetinchem fors groter na verhuizing

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.