Nieuws

Zingende obers nemen hotel in Friesland over

Waan je in Italië op het prachtige Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Vrijdag 3 en zaterdag 4 februari nemen zingende obers het Friese hotel twee dagen over en zorgen ze in samenwerking met de brigade van restaurant De Heeren van Harinxma voor culinair entertainment.

Met Pasta e Basta haalt Landgoed Lauswolt het gevoel van Italië naar Friesland. Een geslaagde combinatie, zo bleek de afgelopen jaren en daarom vindt het evenement ook in 2023 plaats.

Pasta e Basta
De keukenploeg van het inpandige sterrestaurant zorgt voor smakelijke Italiaanse gerechten, terwijl de gastheren en -vrouwen van Pasta e Basta met hun zang zorgen voor het ultieme ‘Bella Italia’-gevoel.

Landgoed Lauswolt
De kosten voor het diner, dat bestaat uit vijf gangen, bedragen 105 euro per persoon. Een prosecco-aperitief is bij deze prijs inbegrepen.

Wil je ook overnachten op Landgoed Lauswolt, kies dan voor het speciale tweedaagse ‘Pasta e Basta’-arrangement. Een overnachting inclusief ontbijt, vrij gebruik van de wellnessfaciliteiten en hotelfietsen, en het vijfgangendiner. Deze prijs bedraagt 209 euro per persoon op basis van tweepersoonsgebruik.

Lees ook:
Robert Buurma rechterhand Arjan Bisschop bij Landgoed Lauswolt
Fryslân Boppe bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Het 'kleinste restaurant van Nederland' op Horecava

Volgend artikel

Moet je zien: foto’s nieuwe restaurant Fred in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.