Nieuws

Zingende brigade Pasta e Basta bij Landgoed Lauswolt

De zingende brigade van het bekende Pasta e Basta komt voor de achtste keer naar Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Vrijdag 1 en zaterdag 2 februari serveert de groep Italiaanse gerechten uit de keuken van sterrestaurant De Heeren van Harinxma en combineert ze dat met zang.

Genieten van Italiaanse gerechten en zingend worden bediend? Reserveer dan een tafel tijdens de bijzondere avond Pasta e Basta en Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Italiaans
De zwarte brigade van het bekende Amsterdamse restaurant zorgt vrijdag 1 en zaterdag 2 februari voor het ultieme Italiaanse gevoel.

De Heeren van Harinxma
Dat gebeurt in nauwe samenwerking met de brigades van De Heeren van Harinxma, het sterrestaurant onder leiding van chef-kok Arjan Bisschop. Na afloop van het diner, dat wordt onderbroken door zang, is in de hotelbar een gezellige afterparty. Reserveren kan via de website van Landgoed Lauswolt.

Diner
De prijs voor het arrangement bedraagt 94,50 euro per persoon. Hierbij zijn inbegrepen een Italiaanse ontvangst met prosecco, een diner van vier gangen en koffie met Limoncello ter afsluiting.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Jonnie Boer

Volgend artikel

Bieravond bij restaurant Strandlodge in Winterswijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.