Nieuws

Zingende brigade Pasta e Basta bij Landgoed Lauswolt

Pasta e Baste komt in 2020 voor de negende keer naar Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Als geniet je van de smakelijkste gerechten, die door de bediening al zingend worden geserveerd. Je kunt reserveren voor vrijdag 7 en/of zaterdag 8 februari. De kosten bedragen 94,50 per persoon.

‘Een unieke avond waarop je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, terwijl de bediening je al zingend serveert.’ Zo wordt de negende editie van Pasta e Basta bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag aangekondigd.

Amsterdam
Sinds 2012 werken het reizende gezelschap van het Amsterdamse restaurant Pasta e Basta en Landgoed Lauswolt succesvol samen. Niet gek dus dat ook in 2020 een editie op locatie wordt georganiseerd.

Italiaans
Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari is het Friese horecabedrijf weer omgetoverd in Italiaanse sferen. Een plaats aan tafel kost 94,50 euro per persoon.

Uiteraard is het ook mogelijk om in het hotel te blijven overnachten (en de volgende ochtend te genieten van een champagneontbijt). Voor reserveringen en meer informatie volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vlees op de kerstdis: verras met deze keuzes

Volgend artikel

Restaurant Alma: ‘Ervaring op maat, maar niet gemaakt’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.