Nieuws

Zeven restaurants uit Zeeland serveren 4D experience

Zeven restaurants uit Zeeland hebben de handen ineengeslagen en houden maandag 23 maart ‘The Experience 4D’. Dit evenement voor liefhebbers van fine dining vindt plaats in de voormalige Philipsfabriek in Terneuzen en draait om een diner van zeven gangen op basis van beeld, geluid, geur en smaak.

Hét evenement voor liefhebbers van fine dining, zo noemen de zeven organiserende restaurant hun ‘The Experience 4D’, die maandag 23 maart plaatsvindt.

Terneuzen
In de voormalige Philipsfabriek in Terneuzen wordt verschillende ruimtes gecreëerd. In de eerste hal maak je als gast kennis met de restaurants door te genieten van een heerlijke cava en aperitiefhapjes.

Wie dat wil, kan kiezen voor een plek op het vipdeck, waar onder andere champagne en zeevruchten worden geserveerd.

Zeven gangen
Na het aperitief loop je naar de volgende ruimte, waar je plaatsneemt aan een van de lange tafels. Je geniet van zeven gangen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

De chefs presenteren hun gerechten door middel van beeld, geluid, geur en smaak. En, zo zeggen ze zelf, op een manier die nog niet eerder is vertoond in Zeeland.

Tickets
Voor dit bijzondere evenement zijn twee typen kaarten beschikbaar. Een Gold-ticket kost 185 euro en geeft vanaf 17.30 uur toegang. De after party met open-bar is inbegrepen.

Met een zogeheten Vip-ticket kun je vanaf 16.00 uur terecht op een speciaal deck, waar exclusieve dranken worden geschonken en schaal- en schelpdieren van de seafood bar worden geserveerd.

After party
Tijdens de after party is er voor vips bovendien een kaasproeverij en na afloop ontvang je een goodiebag met 175 euro aan waardebonnen die zijn te verzilveren bij de deelnemende restaurants. Een vipticket kost 250 euro.

De organisatie is in handen van Katseveer, Spetters, ’t Vlasbloemeken, Scherp, De Gespleten Arent, De Kleine Toren en Mezger.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Oostwegel Collection start met de verhuur van luxe woningen

Volgend artikel

Eigen Restaurantmaand bij Herberg Onder de Linden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.