Nieuws

Zes sterrenchefs trappen aspergeseizoen af bij Valuas in Venlo

Bij restaurant Valuas in Venlo vindt dinsdag 19 maart de kick-off van het aspergeseizoen plaats. Sterchef Eric Swaghoven kookt die avond met vijf collega’s van Les Patrons Cuisiniers, samen goed voor negen Michelinsterren, een exclusief menu van zes gangen, waarbij de Limburgse asperges op bijzondere wijze worden gepresenteerd.

Na het succes van vorig jaar hebben restaurant Valuas in Venlo en Teboza Asperges besloten een tweede editie te organiseren.

Michelin
Dinsdag 19 maart wordt in Limburg de kick-off voor het aspergeseizoen gegeven.

Om er een bijzonder element aan toe te voegen, heeft de door Michelin met een ster bekroonde Eric Swaghoven vijf collega’s uitgenodigd.

Les Patrons Cuisiniers
Jef Schuur (Bij Jef), Jarno Eggen (De Groene Lantaarn), Erik van Loo (Parkheuvel), Wilco Berends (De Nederlanden) en Martin Kruithof (De Lindenhof) komen naar Venlo voor het bereiden van een exclusief diner.

‘In zes gangen presenteren wij onze gasten de Limburgse asperges op een unieke wijze’, aldus Eric.

Lees ook: Dit is het verschil tussen asperges van de warme en koude grond

Reserveren
De avond start om 19.00 uur. Een plek aan tafel kost 150 euro, deze prijs is all-in. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@valuas-hr.nl of door te bellen met telefoonnummer (077) 354 11 41.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Brasserie Carstens in Amsterdam ook open voor lunch

Volgend artikel

Menu Roy Eijkelkamp met Henriot-champagne bij De Bokkedoorns

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.