Nieuws

Zes sterrenchefs – negen Michelinsterren – luiden het aspergeseizoen officieel in

Bij Valuas in Venlo wordt dinsdag 22 maart het aspergeseizoen officieel ingeluid. Dat gebeurt met een diner van zes gangen, samengesteld door zes sterrenchefs die samen goed zijn voor liefst negen Michelinsterren. Een dag later start chef Eric Swaghoven met de aspergetiendaagse.

Voor 180 euro per persoon heb je een plek aan tafel en geniet je van zes gerechten met het witte goud in de hoofdrol. Een glas bubbels, bijpassende wijnen en tafelwater zijn bij de prijs inbegrepen.

Eric Swaghoven
De gerechten worden bereid door de sterrenchefs Jarno Eggen, Jef Schuur, Erik van Loo, Wilco Berends, Martin Kruithof en Eric Swaghoven, samen goed voor liefst negen Michelinsterren.

Een dag later start Eric met de aspergetiendaagse en kun je tot en met zaterdag 2 april in het restaurant in Venlo terecht voor een diner van vier gangen all-in voor 150 euro. Wil je aansluitend overnachten in een van de kamers van Valuas? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Lees ook:
Dit is het verschil tussen asperges van warme en koude grond
Niven Kunz over asperges, maar dan wel anders
Zeilen hijsen en asperges eten tijdens culinaire tocht Reederij Oosterschelde

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

La Provence in Zaltbommel breidt uit met kamers en oranjerie

Volgend artikel

Restaurant Noor in Groningen is open en zo ziet het eruit

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.