Nieuws

Zes nieuwe leden voor restaurantvereniging JRE Nederland

JRE Nederland heeft zes nieuwe leden gepresenteerd. Met ingang van 2017 hebben De Ertepeller in Papendrecht, De Loohoeve in Schoonloo, De Rozario in Helmond, De Witte Zwaan in De Bilt, Hemingway in Bergen op Zoom en Strandlodge Winterswijk zich aangesloten. De restaurantvereniging telt nu 37 leden.

De start van 2017 mogen we voor JRE Nederland een goede noemen. De restaurantvereniging presenteerde vorige week haar nieuwe leden.

De Ertepeller
De eerste is De Ertepeller in Papendrecht, vorig jaar geopend door chef Arjan Kuipers en gastheer Mark van den Berg. In hun geboortestad.

De Loohoeve
Ook aangesloten zijn De Loohoeve in Schoonloo van Marleen en Jeroen Brouwer, De Rozario in Helmond van Jermain de Rozario en De Witte Zwaan in De Bilt van Timo Achterberg.

Hemingway
Het vijfde nieuwe lid is gevestigd in het oudste hotel van Nederland, Grand Hotel De Draak in Bergen op Zoom.

Hemingway van chef Sander Doggen en Tim Schimmel. Het restaurant is bekroond met een Bib Gourmand.

Strandlodge Winterswijk
Laatste nieuwkomer is het de één Michelinster bekroonde Strandlodge Winterswijk (foto) met chef-kok Mike Vrijdag. De restaurantvereniging telt nu 37 leden.

Rik Jansma
JRE Nederland-voorzitter Rik Jansma, zelf eigenaar van restaurant Basiliek in Harderwijk, laat weten verheugd te zijn over de toetreding van de restaurants.

‘Topbedrijven met gedreven en talentvolle chefs. Ze passen perfect bij de visie van onze vereniging: passie voor koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie.’

Wij feliciteren JRE Nederland met de uitbreiding en de individuele restaurants met hun toetreding tot de vereniging.

Vorig artikel

François Geurds viert winnen marketingaward met actie

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Zuid-Holland van Niven Kunz

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.