Nieuws

Zelf menu samenstellen tijdens Kerst bij ’t Schulten Hues

Gasten kunnen tijdens Kerst zelf hun menu samenstellen bij restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen. Het gaat om feestelijke gerechten van de afgelopen vijftien jaar die voor een vaste prijs per gerecht worden aangeboden.

Dus geen door de chef samengesteld Kerstmenu, maar een menu op maat. Het gaat om een ruime keuze aan feestelijke gerechten die voor 14,50 euro per gerecht worden aangeboden.

Het idee is eenvoudig en leuk. Vooraf aan het bezoek neemt een persoonlijke Kerstassistent van ’t Schulten Hues contact op met de gast om de wensen en keuzes voor lunch of diner door te nemen. De gast heeft vooraf al een Kerstkaart ontvangen met daarop de mogelijkheden.

De lunch voor dit ‘build your own Christmas menu’ geldt van donderdag 22 december tot en met maandag 26 december. Voor diner van dinsdag 20 december tot en met woensdag 28 december.

Restaurant ’t Schulten Hues is gevestigd aan het ’s Gravenhof 5 in het historische centrum van de Hanzestad Zutphen. Het restaurant bezit een Michelinster en staat op plaats 53 in de meest recente uitgave van restaurantgids Lekker.

 

Vorig artikel

Proef de Beaujolais Nouveau 2016 als eerste bij Le Garage

Volgend artikel

Truffellunch Alain Alders bij restaurant De Vrienden van Jacob

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.