Vlog

Zeilen hijsen en asperges eten tijdens culinaire tocht Reederij Oosterschelde

Videotorial – Stevenaak Helena is het oudste nog zeilende binnenvaartschip van Nederland. Reederij Oosterschelde zet het in voor culinaire zeiltochten. Als gast help je bij het hijsen van de zeilen, zie je de skyline vanaf het water en geniet je van een smakelijk diner. ChefsFriends maakte een vlog.

Appetijtelijke Asperges was het thema van de culinaire zeiltocht die de Stevenaak Helena maakte in mei. Rik stapte namens ChefsFriends aan boord in Rotterdam en legde zijn bevindingen vast in een vlog.

Rotterdam
Hij hielp bij het hijsen van de zeilen, ‘stuurde’ het binnenvaartschip langs de mooiste plekken van Rotterdam en mocht aanschuiven tijdens een culinair driegangendiner met asperge in de hoofdrol.

Culinaire zeiltocht
De Helena, uit 1875, wordt een aantal keren per jaar gebruikt voor een culinaire tocht. De eerstvolgende zijn Verse Vangst (zaterdag 15 juni, Vlaardingen) en Mosselen op de Maas (13 juli, Rotterdam).

Voor het maken van reserveringen en meer informatie kun je terecht op de website van Reederij Oosterschelde.

Deze vlog is gemaakt in opdracht van en in samenwerking met Reederij Oosterschelde.

Vorig artikel

Joey de Kruijf van Central Park opent wijnbar in Den Haag

Volgend artikel

Zes Nederlandse kazen voor op jouw zomerse kaasplank

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.