Partnercontent

WTOL-Academy stelt Fabienne Baart aan als opleidingsmanager

Partnercontent – Fabienne Baart is 1 september gestart als opleidingsmanager bij WTOL-Academy. Zij wordt in die functie verantwoordelijk voor alles rondom de opleidingen en het creëren van nieuwe activiteiten voor opdrachtgevers en relaties binnen de branches food, hospitality, lifestyle en wijn.

De 39-jarige Fabienne werkte voorheen als onderwijskundige bij Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), tien jaar voor de commerciële tak van Hotelschool The Hague en twee jaar als regiomanager voor Vermaat.

Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan als exploitant van de horeca op de historische Mets tennisbanen in Scheveningen en brasserie Zamen, onderdeel van Respect-wonen-zorg-welzijn.

Wijn en gastronomie
WTOL-Academy is een door SVH erkende opleider voor wijn, gastronomie en andere horecaopleidingen. De ondernemer richt zich op innovatie en creëert lesmateriaal en opleidingen met een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding.

Voor meer informatie en het aanbod kijk je op de website van WTOL-Academy, vriend van ChefsFriends.

Vorig artikel

Sardine op de bbq: ‘Zomers, lekker en vol met vitamines’

Volgend artikel

Flicka viert 5-jarig bestaan: ‘Frietlunch en eerste menu opnieuw’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.