Nieuws

Workshop sabreren tijdens kerstborrels bij Hilton The Hague

Cocktailbar SPARK van Hilton The Hague geeft dit jaar een ludieke invulling aan de traditionele kerstborrel. Dit doet SPARK in samenwerking met de Confrérie du Sabre middels een workshop sabreren.

Bedrijven kunnen op deze manier met hun medewerkers en/of relaties een andere draai geven aan de traditionele, vaak formele, kerstborrel. De workshop wordt gegeven door een Meester-Sabreur.

Na afloop krijgen de gasten een bewijs van bekwaamheid, het zogeheten Brevet Sabreur, mee. Zo kunnen de deelnemers tijdens het kerstdiner thuis indruk maken met hun nieuwe ‘skills’.

SPARK The Hague
Florian de Groot, Barmanager SPARK The Hague, wil met de workshop de traditionele kerstborrel in een nieuw jasje steken. ‘Bedrijven die bij ons hun kerstborrel organiseren, kunnen hun werknemers en gasten een workshop sabreren aanbieden. Waardoor zij de show zullen stelen tijdens het familie kerstdiner’.

Een kerstborrel met twee glazen champagne of champagne cocktails en Hilton Deluxe Bites, inclusief workshop sabreren, is voor slechts 49 euro per persoon te reserveren via events.thehague@hilton.com

Hilton The Hague
Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam en Rotterdam. De 195 gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad.

 

Vorig artikel

De favorieten van Kyonne Leyser van Kyonne.com

Volgend artikel

Grolsch Dagvers Pilsner bij ’t Lansink in Hengelo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.