Nieuws

Workshop en lunch met truffel bij FG Restaurant Rotterdam

François Geurds en Vanilla Venture houden zaterdag 4 februari opnieuw een truffelworkshop met aansluitend een truffellunch. Een plek aan tafel tijdens de tweede editie van Forest Gold in het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant in Rotterdam kost 195 euro all-in.

Na het grote succes van vorig jaar kon een tweede editie volgens François Geurds en Vanilla Venture niet uitblijven en dus slaan beide partijen de handen opnieuw ineen.

François Geurds
Zaterdag 4 februari ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom bij FG Restaurant in de Rotterdamse Hofbogen voor een workshop en een lunch met truffel in de hoofdrol.

Vanilla Venture
De workshop staat onder leiding van Vanilla Venture, de lunch wordt verzorgd door François en zijn team en bestaat uit vijf gangen inclusief begeleidende wijnen.

Reserveren
De kosten bedragen 195 euro per persoon all-in. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl of door te bellen (na 17 januari) met telefoonnummer (010) 425 05 20.

Het nieuwe FG Restaurant

FG Restaurant verhuisde vorig jaar van de Lloydstraat naar de Rotterdamse Hofbogen. Daarmee hoopt tweesterrenchef François Geurds het niveau nog verder te kunnen verhogen. ChefsFriends mocht de eerste bewegende beelden schieten.

Vorig artikel

De Jonge Dikkert begint nieuwe jaar met Delicious Menu

Volgend artikel

Nieuwjaarslunch bij restaurant ’t Diekhuus Terwolde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.