Nieuws

Woman of the Year-menu bij Da Vinci in Maasbracht

Tweesterrenchef Margo Reuten van restaurant Da Vinci in Maasbracht is eind november door Relais & Châteaux uitgeroepen tot ‘Woman of the Year’. Om dat heuglijke feit te vieren, is van januari tot en met maart een bijzonder zesgangenmenu te bestellen voor de speciale prijs van 117 euro per persoon.

‘Om gasten te laten meegenieten van deze eervolle prijs, serveren we van januari tot en met maart 2017 zes gangen voor de speciale prijs van 117 euro per persoon’, zo wordt het ‘Woman of the Year’-menu aangekondigd door restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Relais & Châteaux
Eind november werd Nederlands enige tweesterrenchef in Japan door Relais & Châteaux, de vereniging van tophotels en luxe restaurants, uitgeroepen tot Woman of the Year.

Margo Reuten
Het menu telt ‘zes Meesterlijke gangen’ met de signaturen van tweesterrenchef Margo Reuten en haar crew, één glas Pommery-champagne, alle amuses en uitgebreid koffie- of theeservies met zoete lekkernijen.

Lunch en diner
Niet inbegrepen zijn overige wijnen, dranken en mineraalwater. Het menu is geldig voor lunch en diner op alle openingsdagen.

Reserveren kan via deze link onder vermelding van ‘Woman of the Year’.

Vorig artikel

Nederlandse restaurants in internationale La Liste

Volgend artikel

Cees Helder even terug in Amsterdam met driegangenmenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.