Nieuws

Wolf Atelier serveert best of 4 years-menu en jij kiest de gerechten

Wolf Atelier in Amsterdam bestaat vier jaar en viert dat tussen 22 en 27 juli met een menu dat bestaat uit zijn ‘best of 4 years’-gerechten. Welke gerechten dat zijn, bepaal jij. Kijk op de Facebookpagina van het restaurant van Michael Wolf hoe jij invloed kunt hebben op de samenstelling.

‘Om iedereen te bedanken voor vier jaar Wolf Atelier, vieren wij een week lang feest’, aldus eigenaar en chef-kok Michael Wolf.

Michael Wolf
Tussen 22 en 27 juli serveert hij in zijn Amsterdamse restaurant zijn ‘best of 4 years’-gerechten in één menu. En jij mag als gast bepalen welke gerechten dat zijn.

Jubileum
In de weken voorafgaand aan het jubileum worden via de Facebookpagina van Wolf Atelier meerdere gerechten gedeeld. Jij stemt op jouw favoriet en maakt ook nog eens kans op een lunch voor twee personen.

Reserveren
Michael serveert een menu van vijf gangen inclusief bubbels voor 72 euro en een zevengangenmenu met bubbels voor 82 euro. Reserveren kan via de website van Wolf Atelier of telefonisch via nummer (020) 344 64 28.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Menu ‘Zomers Lekker’ bij restaurant Cordial in Oss

Volgend artikel

Zomerarrangement bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.