Nieuws

Witte goud uit de Piëmonte in truffelmenu De Burgemeester

Het witte goud uit de Piëmonte als basis voor een exclusief truffelmenu! Het mag inmiddels een traditie worden genoemd bij restaurant De Burgemeester in Linschoten. Witte en zwarte wintertruffel als basis van alle gerechten, van amuse tot dessert, en alleen op vrijdag 18 en zaterdag 19 november.

Houd je van truffel, dan is dit de ultieme verwennerij, aldus eigenaren Sander Spruijt en Anne Hövels van restaurant De Burgemeester in Linschoten.

Zwarte truffel
Van amuse tot dessert, het volledige menu wordt gedragen door de witte en de zwarte truffel. En als we zo mogen geloven, dan moet je dit jaar zeker reserveren: ‘de zwarte truffel is beter dan ooit’.

Vijfgangenmenu
De gerechten worden geserveerd op vrijdag 18 en zaterdag 19 november. De kosten voor het vijfgangenmenu bedragen 97,50 euro per couvert.

Wijn
Bij het menu worden optioneel twee wijnarrangementen aangeboden met topwijnen, voornamelijk uit Italië. Uiteraard kun je ook je eigen keuzes maken uit de wijnkaart.

Wil je erbij zijn, dan kun je reserveren door te bellen met telefoonnummer (0348) 41 40 40. Restaurant De Burgemeester is in het bezit van één Michelinster en is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Edwin Kats viert ambassadeurschap Noble met Champagnemenu

Volgend artikel

Opnieuw internationale designprijs voor INK Hotel Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.