Nieuws

Winterweken bij Ratatouille in Harderwijk

De Harderwijkse Vischmarkt kennen we natuurlijk van ’t Nonnetje en Basiliek. Maar er is nog zo’n topper gevestigd: Ratatouille van meesterkok Wim Zwaart. Daar hebben ze nu  winterweken met een speciaal menu.

Het gaat om de zogeheten RTTLL’s Winterweken, een wintermenu van 4 gangen met amuses vooraf. Dit menu is te reserveren op dinsdag tot en met donderdagavond en zondagmiddag tot en met 9 februari, en wordt aangeboden voor slechts 39 euro.

Vermeld bij het reserveren even ‘Wintermenu’.

Restaurant Ratatouille is gevestigd aan de Vischmarkt nummer 4 tot 6, op steenworp afstand van de spectaculaire ingang van het middeleeuwse plein via de veel gefotografeerde Vischpoort. Het restaurant heeft twee verdiepingen en een ruim terras voor de deur.

Wim en Tina Zwaart
Naast het restaurant ligt het kooklokaal, waar de eigenaren Wim en Tina Zwaart gezelschappen ontvangen voor besloten feesten, walking diners, wijnproeverijen en kookwordshops. Ratatouille heeft een oude ommuurde binnenplaats.

Op de algemene menukaart zien we klassiekers als geroosterde coquilles, gebakken grietfilet en gebraden fazant. Ook is er veel aandacht voor groenten met speciale groentemenu’s. Ratatouille staat voor groenten, klassiekers en ambachtelijk koken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dit zijn de mutaties uit de nieuwe Michelingids

Volgend artikel

Nieuw nhow Amterdam sociale en multicuturele hub van Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.